Slett konto her
Laster...
Logg inn for å slette konto
Bruk e-post og passord knyttet til Acceleroot-kontoen din. Du kan også be om nytt passord før sletting.
Tilbakestill passord
Vi sender en e-post med lenke for å sette nytt passord. Etterpå kan du logge inn og slette kontoen her.
Sett nytt passord
Du kom fra en tilbakestillingslenke. Velg et nytt passord for å fortsette.
Slett konto permanent
Dette sletter kontoen, bilder og all tilknyttet data umiddelbart. Handlingen kan ikke angres.
Kontoen din er slettet.
Alle tilknyttede data er fjernet i henhold til vår personvernerklæring.
Personvernerklæring